fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Akrobatikk

Akrobatikk er en time hvor vi jobber med en del turnprinsipper. Fleksibilitet, styrke og kombinasjonen av disse er momenter som vektlegges.

Akrobatikk utvikler de motoriske evnene, og er et utmerket supplement til annen trening. Vi jobber med hjelp av matter, tjukkas, rulle og lignende turnhjelpemidler.

Timen tilbys fra 1. klasse og oppover og er delt etter alder. Timene er lagt opp for dansere, ikke som en ren turntime. Vi anbefaler å danse et annet kurs ved siden av for å lære grunnleggende dansetrinn. 

Vi tilbyr kun akrobatikk-klasser på NBI Lillestrøm. 

Akrobatikk 6 år+ (født 2017 og eldre) går følgende tider høsten 2023:

Lillestrøm
Torsdager kl 17.30

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2970,-.

Semesteret begynner i uke 34 og siste undervisningsuke er uke 48. Det vil bli en «åpen klasse» for foresatte en gang i løpet av semesteret, og det er også mulig at gruppen skal være med på juleforestillingen på Lillestrøm Kultursenter i desember.

Du må melde deg på høstens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/. Påmelding åpner 22. mai.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.

Velkommen! 🙂

Lenge å vente til kursstart i august?​​

Vi har “forsommerkurs” på Lillestrøm og Majorstua i mai-juni. Velkommen til et 4 ukers kurs frem mot sommeren! 

Les mer og påmelding her

Vi har også Dansecamp på NBI Lillestrøm i sommerferien for høstens 1.-6. klassinger. 

Våre dansecamper er et heldagstilbud som et alternativ til SFO. Campen er for barn på 1.-6 trinn skoleåret 2023/2024, både gutter og jenter, med og uten danseerfaring, og følger et gitt tema over hele uka.
Barnet ditt vil få morsomme og aktive dager sammen med våre dansepedagoger og deres assistenter, hvor vi hver dag vil ha dansetrening, uteaktiviteter, lek, spill, filmer, hobbyverksted m.m. En uke med moro, utvikling, utfordring og samhold!

Les mer og påmelding her